Нашите Услуги

С какво можем да сме полезни на Вашият бизнес:

Счетоводно обслужване

Счетоводство

Счетоводно обслужване съгласно Националните счетоводни стандарти и Международните стандарти за финансово ..

Виж Повече

Услуги за персонал

Персонал

Всички услуги свързани с администриране на Вашият персонал - договори, анекси, документи.....

Виж Повече

Данъчни услуги

Данъчни услуги

Консултации и услуги свързани с актуалното данъчно законодателство

Виж Повече

Международен рипортинг

Международен Рипортинг

Изготвяне на месечни справки и отчети за мениджмънта на компания....

Виж Повече

Пейрол

Payroll / Възнаграждения

Обработка на Възнаграждения

Пълен спектър от услуги свързани с ТРЗ, заплати, болнични, ведомости, консултации...

Виж Повече

Регистрация на фирма

Регистрация на Фирма

Консултация, изготвяне на документи за регистрация, извършване на необходимите вписвания ...

Виж Повече

Основана през 2004

По-добрият партьор за Вашият бизнес!

All About Taxes предлага на чуждестранни компании, на международни корпорации с бизнес в България, на  български търговски дружества и сдружения ,  на неправителствени организации и  на физически лица пълния спектър от услуги на български, немски и английски език  в областта на финансите и счетоводството , данъчното планиране и данъчните  консултации,  payroll-а   и международния  рипортинг.

Кои сме ние

All About Taxes - AAT 3 Ltd.

Аll About Taxes ( AAT 3)  е резултат от участието на трима партньори в създаването на данъчно- счетоводна къща преди двадесет години, с желанието да помогнат на колкото се може повече собстеници на бизнес да постигнат поставените от тях цели, да бъдат успешни и да растат.

Непознаването на данъчните закони не освобождава от задължението за плащане на данъци. Познаването им обаче – често.

М. Ротшилд,
Банкер 1744-1812

Година на основаване
1
Служителя
0
Работни езика
0
Обслужвани фирми на месец
0
Фиша за заплати на месец
0
Управленски отчета годишно
0
Регистрации на фирми годишно
0
Часа консултантски услуги годишно
0

Често Задавани Въпроси

F.A.Q - Често Задавани Въпроси

Отговорът е лесен. Като счетоводна и данъчна канцелария ние  предоставяме  на нашите клиенти  висококачествени счетоводни и консултантски услуги в областта на данъците. Връзката с нашите клиенти се гради на доверие, почтеност и открита комуникация.

Услугите, които предлагаме включват:

Счетоводно обслужване– независимо от размера на Вашата компания ( голяма или малка) ние предлагаме цялостни счетоводни решения. В рамките на нашето счетоводно обслужване  ние предоставяме услуги на големи международни компании от Европа, на средни и малки предприятия и физически лица. Размерът на компанията не опрделя качеството на нашите услуги.

Изчисляване на данъци– правилното и навременно подаване на данъчни декларации е необходимо за дейността на всяка компания и физическо лице.

Рипортинг– изготвяне на отчети  за различни държавни институции и вашето ръководство, предоставящи точна информация, важна за вземане на решения и бъдещи бизнес начинания.

Пейрол–  в повечето компании е най-голямото предизвикателство, най-вече поради спецификата в законодателната сфера и постоянните промени. 

Регистрация на фирми– въз основа на значителния ни опит  предлагаме на нашите клиенти съдействие при регистрация на фирма, включително избор на подходяща корпоративна форма за регистрация, изготвяне на документи за регистрации на фирми, фирмени клонове и представителства, извършване на неоходимите вписвания в Търговския регистър.

Колко струва счетоводното обслужване на месец?

Първоначалната консултация , при която осъществяваме личен контакт и  заедно с Вас правим преглед на услугите, от които се нуждаете , е безплатна. Всички услуги  се изчисляват индивидуално и се обсъждат с Вас, като нашият хонорар зависи от вида на бизнеса Ви и от броя на документите.

Независимо дали документите Ви идват при нас на хартия- в офиса ни или по куриер, или по електронен път- ние се адаптираме към Вашите изисквания и нужди. Пълнотата на предоставяните ни данни и документи улеснява обработката им при нас в счетоводството. По- добре е да ни информирате твърде рано, отколкото твърде късно. Колкото по- бързо бъдем информирани за значителни промени, идеи, планове или възможни „ неочаквани неща“ от Вас, толкова по-бързо можем да предложим подкрепа. Таква Вашата компания не губи време и може да реагира, а не е под натиск да спазва крайните срокове.

За предпочитане е с лицензирания ни счетоводен софтуер. Но това не е задължително. Ние можем да работим със  софтуера, който използвате във Вашата компания. Можем също да осъществим виртуален достъп до вашата среда, например чрез криптирана VPN връзка  или облачна инфраструктура.

Надежният Ви контакт в ААТ 3 е персонално обслужващият Ви счетоводител. Ние сме с Вас  от първоначалната консултация през предоставянето на данни/документи до изготвянето на счетоводни и годишни финансови отчети и предлагаме подкрепа там, където имате най-голяма нужда. Срещите с нас  през цялата година ви дават сигурността, че винаги знаете къде се намира вашата компания. Проактивно ще ви изпратим обратна връзка и доклад с информация.

Не. По принцип счетоводната къща може да бъде сменена по всяко време. Има обаче времена, които са по-подходящи от други. Идеален е, вариантът например, когато започне новата  финансова година. Но е възможна промяна и през годината и ААТ 3  е тук, за да ви подкрепи.